Představení českého projektu WriteSquare.com

Pavel HoralíkPavel Horalík

writesquare
0Zobrazit komentáře

Projekt WriteSquare.com je globální internetové tržiště, na kterém se střetává poptávka ze strany zákazníků, s nabídkou ze strany registrovaných odborníků. Cílem projektu je vytvářet co největší a nejkvalitnější databázi registrovaných odborníků, kteří se zde prezentují svými profesními profily a vytvářejí nabídky svých služeb pro zákazníky.

„Nejvíce oblíbené kategorie jsou právní služby, díky kterým lze poptávat právní smlouvy za mnohem příznivější ceny než v advokátní kanceláři, dále překladatelské služby, copywriterské, kdy zákazníci poptávají textové zakázky jako například překlady webů, psaní PR článků, programátorské práce, administrativní, akademické a mnohé jiné služby,“ uvádí jeden za zakladatelů Robert Pohuba.

Za projektem stojí dva absolventi zlínské univerzity Tomáše Bati Libor Minařík a Robert Pohuba, kteří získali první místo ve studentské soutěži o nejlepší studentský inovativní podnikatelský záměr roku 2013. Ačkoliv se nejedná o žádný převratný,  „sexy“ nápad, kterých je v poslední době startupová scéna plná, projekt funguje a získává si popularitu.

 „Tisíc registrací je jen začátek. Doufáme, že v brzké době budeme mít desetitisíce registrovaných odborníků. Brzy se navíc chceme dostat také do zahraniční, především pak anglicky hovořící trhy,“ dodává Pohuba.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym