Mall.cz má nového výkonného ředitele. Ondřeje Fryce střídá Vít Endler

Michal PtáčekMichal Ptáček

Mall.cz

Mall.cz

Mall.cz

0Zobrazit komentáře

Český e-commerce gigant MALL.cz, si na léto přichystal hodně zajímavé změny. Jeho mateřská společnost Netretail Holding, má totiž nového výkonného ředitele. Tím se stává osmatřicetiletý Vít Endler, který na této pozici vystřídá Ondřeje Fryce, který však nadále bude působit jako CEO celého holdingu a také jako člen dozorčí rady.

Vít Endler ve společnosti jinak působí od léta 2010, kdy nastoupil jako country manager polského MALL.PL. V této roli polský obchod vybudoval z nuly na současný miliardový obrat. Obchod má pak aktuálně v Polsku 120 zaměstnanců, patří mezi 10 největších na tamním trhu a meziročně roste trojciferným tempem.

Od dubna tohoto roku zastával Vít Endler pozici Business Development Director, kdy měl na starosti všechny zahraniční pobočky Netretail Holdingu.

„Vít ukázal, že umí budovat skvělé firmy, a já plně důvěřuji jeho manažerským i osobnostním kvalitám,“ říká Ondřej Fryc.

„Ondřej vybudoval od nuly firmu, která je jednou z největších ve svém oboru v evropském měřítku. Já ve své nové pozici budu pokračovat v tom, co Ondřej započal. Naše cíle jsou ambiciózní, a to nejen v rámci České republiky, ale v rámci celého regionu střední a východní Evropy. Co ale chceme určitě zachovat, je to, že MALL i nadále zůstane skvělým místem pro práci a správnou volbou pro zákazníky,“ dodává Vít Endler.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym