Miliardový Snapchat začne brzy vydělávat peníze

9711062975_4211b67eb9_k
0Zobrazit komentáře

Minulý týden se konečně Evan Spiegel rozpovídal o tom, jak hodlají monetizovat Snapchat a jaké jsou další plány do budoucna, což jistě zajímá spoustu potencionálních i stávajících investorů. Kromě toho Snapchat vydal včera oficiální zprávu týkající se chystaného API.

10595046036_e8e06b87fa_k

Přečtěte si takéJe to tady. Snapchat se blíží 10 miliardové valuaci v dolarechJe to tady. Snapchat se blíží 10 miliardové valuaci v dolarech

Hlavním tahákem pro nové investory bude fakt, že Snapchat se oficiálně chystá ukázat svůj potenciál v zobrazování necílených reklam všem svým uživatelům. Naznačil i to, že je to pouze dočasné řešení k ukázce síly produktu. Následná monetizace by měla probíhat přeměnou na platformu, která bude nabízet svoje API k integraci do dalších služeb a k vytváření těch, po kterých prahnou uživatelé.

Do doby, než bude API dostupné, je každá další 3rd party aplikace, stejně jako Snapsaved atp., považována za porušení podmínek a bude vymazána. Nemyslíte, že je ideální čas se pustit do nových projektů, které mohou využít potenciál chystaného API?

Foto: TechCrunch / Flickr.com

Diskuze (0)

Novinka

Anonym