7 nejlepších Black Friday / Cyber Monday dealů pro startupy

ff
0Zobrazit komentáře

Spousta startupů v early fázi se snaží šetřit každou korunu, přitom ale potřebují rychlou exekuci nápadů. K příležitosti Black Friday pokračujícího až k dnešnímu Cyber Monday tu máme menší soupis dealů, kterých můžete využít a které trochu usnadní postup do dalších fází nejen začínajícím startupům.

startupy

Přečtěte si takéProč nedávat zaměstnancům podíl ve vašem startupuProč nedávat zaměstnancům podíl ve vašem startupu

Startup Framework od designmodo

70% sleva na všechny produkty s promo kódem BLACK70

Screen Shot 2014-12-01 at 11.56.06

DesignModo se nejen mezi designery, ale i kódery vyšvihlo na vysokou pozici proto, že usnadňuje a značně zrychluje spouštění jakékoliv jednodušší i složitější landing page. Vybrat si můžete buď z frameworku, který se skládá z designových elementů nakódovaných v HTML/CSS a pouze je propojíte a nebo je pro někoho, kdo neovládá kód, k dispozici verze pro WordPress, která funguje na bázi WYSIWYG přetahování prvků.

Unbounce

20% sleva na první čtyři měsíce s využitím odkazu výše.

Screen Shot 2014-12-01 at 12.27.50Unbounce je další služba sloužící k vytvoření konvertibilní landing page za pomocí jednoduchých online nástrojů. Kromě samotné tvorby je k dispozici optimalizace, která má za cíl co nejvíce navýšit konverzi. Základní plán stojí již $49 za měsíc, vy si ho tak můžete pořídit díky kódu o 10 dolarů levněji.

InVision

3 měsíce využití jakéhokoliv plánu ZDARMA po kliku na odkaz výše.

Screen Shot 2014-12-01 at 12.05.37

Geniální nástroj pro kolaboraci především mezi designery a dalšími lidmi v týmu. Můžete jednoduše prezentovat svoje nápady ostatním členům týmu, komentovat a verzovat jednotlivé změny, kreslit a komunikovat živě přímo v aplikaci nebo si jednotlivé části designu propojit pomocí klikatelných bodů do ucelené prezentace.

Mixpanel

$100 kredit na účet u Mixpanel

Screen Shot 2014-12-01 at 12.09.33

Mixpanel je pravděpodobně jedna z nejpokročilejších platforem na analýzu vašich potencionálních zákazníků, tedy návštěvníků na webu. Registrace je zcela zdarma, její součástí je 25000 tzv. data pointů, které představují počet akcí (klik, komentář, přehrání videa…), které se přes Mixpanel trackují. Pokud si na web přidáte jejich speciální „badge“, získáte dalších 250 000 data pointů zdarma. Cokoliv nad tímto číslem už je placené, ale díky linku nahoře můžete ušetřit bezmála 100 dolarů.

Zendesk

Získat můžete 1 rok předplatného Zendesk zcela zdarma, je potřeba splnit několik podmínek. Pouze pro startupy mladší než 18 měsíců, bez investice vyšší než 1 milion dolarů, s méně než 10 zaměstnaci a součástí některého ze zmíněných inkubátorů / akcelerátorů.

Screen Shot 2014-12-01 at 12.19.13Zendesk nebo podobná služba je jedna ze základních věcí, pokud chcete uspět na poli customer service. Univerzální nástroj sloužící pro veškerou komunikaci s vašimi zákazníky, který využívá více než 45 tisíc firem po celém světě. Dohromady v něm dáte jak e-mailovou, tak sociální, hlasovou nebo chatovou komunikaci s jakýmkoliv zákazníkem – můžete různě automatizovat proces odpovědí, udržovat historii, připojit do customer supportu více lidí z týmu a spravovat jejich práva pro komunikaci a dokonce si vytvořit svůj vlastní styl support části na webu.

HelpShift

6 měsíců Starter Plan ZDARMA v hodnotě $120. Případně 25% sleva na Pro a Growth Plan.

Screen Shot 2014-12-01 at 12.35.37Znáte to, máte mobilní aplikaci a pro zákazníky je kolikrát matoucí, kam vlastně mají zavolat nebo napsat na support. HelpShift přináší řešení v podobě in-app customer supportu, ve kterém zákazník klikne na odkaz nebo tlačítko a přesune se přímo do konverzace s vaším týmem, který vše řídí přes webovou platformu a může komunikovat se zákazníkem real-time.

Další skvělou funkcí je, že pokud si to přejete, stěžující si zákazníci můžou zasílat feedback na aplikaci přímo vám a neposílat tak hodnocení pouze do App Store a tím vám kazit rating – hodí se především v počáteční fázi, kdy bude procházet pouze hodnocení kladné. HelpShift mimochodem získal při spuštění v investicích přes 10 milionů dolarů.

Typeform

50% sleva až na 6 měsíců při využítí promo kódu huntawesomely

Screen Shot 2014-12-01 at 12.42.58Typeform je nástroj pro tvorbu formulářů a dotazníků v tak trochu jiné, designové a opravdu vychytané formě. Cílem je zákazníka / návštěvníka na webu z v mobilu zabavit tak, aby dotazník či formulář vyplňoval s radostí a ne, aby ho chtěl automaticky přeskočit. K dispozici je jednoduchý editor, který vás provede krom za krokem, následně už jen data analyzujete v přehledném nástroji – vše se ukládá do cloudu a máte k tomu přístup 24/7.

Rubriku Startupy podporujíjt-retina

Diskuze (0)

Novinka

Anonym