Nová služba Nákupní účet od Twisto podstatně vylepšila tržby e-shopů

Screen Shot 2015-05-27 at 16.02.06
0Zobrazit komentáře

Před zhruba 2 týdny jsme informovali o tom, že český startup Twisto spouští novou službu Nákupní účet, která dovolí zákazníkům zboží v e-shopech zaplatit až do jednoho měsíce po nákupu na základě faktury. A to až do výše 20 tisíc korun. Služba je primárně určená pro využití v přehledné mobilní aplikaci s platbou 1 kliknutím z mobilu v e-shopech. 

Twisto úspěšně obdrželo licenci od ČNB. Podle informací používá aktuálně službu zhruba 35% zákazníků a získává rychle na popularitě. Možnost jednorázového zaplacení všech nákupů pouze jednou za měsíc přimělo nakupovat online stále více zákazníků. Dokonce se podařilo navýšit průměrnou hodnotu objednávky u partnerských e-shopů o 25%.

Screen Shot 2015-05-27 at 16.02.06

Přečtěte si takéPlatební startup Twisto.cz spouští mobilní nákupní účet s limitem až 20 tisíc KčPlatební startup Twisto.cz spouští mobilní nákupní účet s limitem až 20 tisíc Kč

Momentálně lze využít Nákupního účtu ve větších e-shopech jako Mironet, Datart, SportObchod, Bonami nebo Feedo. Pozadu nezůstávají ale ani služby typu DameJidlo.cz, Ordr.cz nebo Rohlik.cz, který zavedl službu jen několik týdnů po svém vypuštění na trh.

Podle Twisto je letošním cílem obrat pro zákazníky s Nákupním účtem ve vyšších desítkách milionů korun. Víceméně se jim daří tvořit nový segment, který je u zákazníků stejně nezvyklý, jako třeba rozvoz potravin. Ale zvykají si rychle.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym