Internetový obchod Mall.cz spustí automatizované distribuční centrum

unnamed
0Zobrazit komentáře

Mall.cz nepolevuje a po nových prodejních prostorách a skladu v pražských Holešovicích finalizuje přípravy na otevření největšího distribučního centra v Jirnech u Prahy, které by mělo na 30 000 m2 pojmout 150 nových zaměstnanců. Spuštění by mělo proběhnout v průběhu října tohoto roku, jakmile se podaří navézt veškeré zboží a doladit detaily. Sklad lze navíc případně rozšířit o dalších 20 000 m2.

E-shop momentálně zaměstnává přes 700 lidí a minulý fiskální rok zakončil s obratem ve výši 8 miliard korun. Jeho hlavními konkurenty jsou Alza.cz, jeden z nejstarších obchodů s elektronikou, nebo CZC.cz, do kterého nedávno finančně vstoupil E-Commerce Holding, spadající pod investiční skupinu Rockaway a získal 35% podíl.

Prodejna_sklad

Přečtěte si takéInternetový obchod Mall.cz otevírá pro zákazníky nové prodejní prostory a skladInternetový obchod Mall.cz otevírá pro zákazníky nové prodejní prostory a sklad

Součástí nového distribučního centra by měla být i relaxační zóna nebo propojená jídelna, ve které se budou moci zaměstnanci stravovat za pouhých 20 Kč, navíc k tomu, že dostanou 500 Kč příspěvek na dopravu a plat dosahující 23,5 tisíc korun. Nechme se tedy překvapit, jestli jsou to pouhá slova do kampaně a nebo se podaří pozvednout zaměstnání ve skladu na lepší úroveň.

unnamed (2)

Výstavba skladu

unnamed (1)

Náhled prostor

Diskuze (0)

Novinka

Anonym