Tahle aplikace vás na letišti zdarma připojí k wifi bez vyplňování údajů a vyhledá informace

bg_herov3-1920×1080
0Zobrazit komentáře

Znáte to, čekáte na letišti a když chcete zdarma využít wifi, najít si zrovna na záchodě odletové časy nebo nejbližší kavárnu, může to být problém. Hlavně při připojování k internetu je třeba projít martýriem v podobě registrací, přihlašování nebo zobrazením reklam. Tomu je konec s novou aplikací FLIO, která celý proces zjednodušuje a poskytuje výhody svým uživatelům prostřednictvím přímé spolupráce s letišti a partnery.

Po stáhnutí aplikace stačí jednou kliknout a jste připojeni na wifi. Veškerá data o letištích jsou průběžně stahována k využití offline, takže můžete využít například mapu letiště pro cesty mezi terminály. Po připojení na wifi pak i nejbližší obchody, restaurace, záchody a nebo odletové časy. K dispozici je mimo jiné i pražské letiště Václava Havla.

fb

Přečtěte si takéFacebook přidává novou funkci založenou na umělé inteligenci, která umí myslet a plnit úkolyFacebook přidává novou funkci založenou na umělé inteligenci, která umí myslet a plnit úkoly

Například na letišti Heathrow v Londýně zase čekají zajímavé kupony, které jsou u partnerů platné. Aplikace je bohužel prozatím k dispozici pouze pro iOS, na Androidu by se měla objevit v průběhu září. FLIO momentálně boduje na semeništi startupových projektů Product Hunt a jako jedné z těch velmi užitečných jí lze popřát jen úspěch.

Download: iOS

flioapp

Foto: FLIO

Rubriku Startupy podporujíjt-retina

Diskuze (0)

Novinka

Anonym