Tenhle projekt vám umožní si jednoduše postavit cokoliv z Lega v reálné velikosti

Michal PtáčekMichal Ptáček

everblock
0Zobrazit komentáře

Pokud patříte mezi fanoušky Lega, ale omezují vás ve většině případů jeho miniaturní rozměry, zcela určitě vás zaujme americký projekt EverBlock. Ten si z Lega vypůjčuje princip samotných kostek a převádí je do o něco praktičtější velikosti.

Využití je pak velmi široké, od tvorby nábytku, přes zdi, dekorace až například po velké objekty typu zahradní domek a podobně. A to nejlepší? V případě, že vás váš výtvor omrzí ho můžete samozřejmě tak jako u Lega kdykoliv rozebrat a následně znovu sestavit.

walkcar

Přečtěte si takéWalkCar je miniaturní Segway, co vypadá jako Magic Trackpad od AppluWalkCar je miniaturní Segway, co vypadá jako Magic Trackpad od Applu

EverBlock jinak prozatím nabízí 3 varianty kostek: největší o délce 30,48cm, do které je možné umístit i kabely, střední o délce 15,24cm a nejmenší o délce 7,62cm, s tím, že k dispozici je momentálně 13 barev včetně prémiové zlaté a stříbrné.

Cena začíná na zhruba 3.95 dolarech za jednu kostku, avšak je možné koupit i výhodný set za 150 dolarů, který jich obsahuje rovných 26. Pro co nejširší využití jsou navíc kostky vyrobeny tak, aby odolaly vodě a různým chemikáliím.

everblock-3

everblock-4

everblock-5

everblock-6

everblock-2

everblock-11

everblock-7

everblock-8

everblock
Eshop

Diskuze (0)

Novinka

Anonym