Očekávané české RPG Kingdom Come: Deliverance od tvůrců Mafie brzy zamíří do betaverze!

Michal PtáčekMichal Ptáček

0Zobrazit komentáře

Pokud pokud patříte k fanouškům kvalitních počítačových her, pravděpodobně vaši pozornosti nemohl uniknout vývoj českého středověkého RPG, Kingdom Come: Deliverance, které, jak jsme vás loni informovali, v kampani na Kickstarteru vybralo v přepočtu neskutečných 37 milionů korun (zbytek vývoje zafinancoval jako investor miliardář Zdeněk Bakala).

Uživatele totiž z ukázek zaujala jednak neuvěřitelná propracovanost celé hry, ale také fakt, že v čele vývoje stojí Daniel Vávra, kterého všichni samozřejmě znají jako tvůrce legendární hry Mafia.

marek

Přečtěte si takéMarek Rosa spouští projekt z oblasti umělé inteligence, do kterého nainvestoval 250 milionů KčMarek Rosa spouští projekt z oblasti umělé inteligence, do kterého nainvestoval 250 milionů Kč

Warhorse Studios, jak se jeho vývojářská firma jmenuje, si každopádně nyní přichystala skvělou novinku pro všechny, kdo se Kingdom Come: Deliverance už nemohou dočkat.  V prvním kvartálu roku 2016 se totiž podle informací přímo od tvůrců dočkáme oficiální betaverze hry.

warhorse

Diskuze (0)

Novinka

Anonym