Legendární výrobce kytar představil poprvé svá vlastní špuntová sluchátka

Michal BenatzkyMichal Benatzky

fender
0Zobrazit komentáře

Jeden z nejvýznamnějších světových výrobců kytar a hudební aparatury – Fender, se rozhodl vstoupit na trh s drobnou elektronikou. Své věhlasné jméno totiž propůjčil nové řadě sluchátek, které včera představil hned v několika variantách.

Nejlevnější model těchto špuntových sluchátek pořídíte za cenu od 99 dolarů, cenový strop pak tvoří varianta za 499 dolarů. V přepočtu tak nová sluchátka vyjdou na 2500 až 12 000 korun. Můžeme tak říct, že nejdražší model sluchátek Fender pořídíte dráž, než některé kytary této slavné značky.

oculuspack

Přečtěte si takéBrýle pro virtuální realitu Oculus Rift jsou konečně k dispozici pro předobjednávkyBrýle pro virtuální realitu Oculus Rift jsou konečně k dispozici pro předobjednávky

Vzhledem k tomu, že Fender zatím s produkcí podobných produktů zkušenosti nemá, rozhodl se legendární výrobce kytar o akvizici společnosti Aurisonics, která pro něj v současné době produkci sluchátek zajišťuje.

Vzhledem k tomu, že Aurisonics je malý americký výrobce aparatury zejména pro hudebníky a audiofily, je zde velká šance, že nová sluchátka Fender nebudou jen předražený a přitom průměrný produkt s líbivým logem, nýbrž se bude jednat o opravdu kvalitní kus elektroniky.

fender-ear2.0

Diskuze (0)

Novinka

Anonym