Oristand: přenosný „standing“ desk na práci ve stoje za 25 dolarů

Michal PtáčekMichal Ptáček

0Zobrazit komentáře

V posledních letech se staly velkým trendem stoly, které umožnují lidem, kteří tráví u počítače velkou část svého dne, pracovat ve stoje. Podle odborníků totiž tento styl práce zvyšuje produktivitu a navíc šetří i naše zdraví, tím že například snižuje riziko obezity a cukrovky.

Kamenem úrazu však u těchto doplňků bývá cena. Ta se totiž ve většině případů pohybuje ve vyšších jednotkách tisíc korun a to se stále bavíme o základních modelech. Čas od času se však objeví „standing desk“, který chce nabídnout základní požadované funkce, avšak za zlomek ceny, tak jako v případě produktu s názvem Oristand, jenž jeho tvůrci prodávají za 25 dolarů, v přepočtu tedy asi jen 620 Kč.

martinek

Přečtěte si takéDesign v české digitální agentuře Bubble ovládlo nové vedení. Posila přichází z NydrleDesign v české digitální agentuře Bubble ovládlo nové vedení. Posila přichází z Nydrle

Mobilní standing desk z kartonu

Z pohledu konstrukce se nejedná rozhodně o nic složitého. Oristand je totiž kompletně vyroben z kartonu, což má však jednu obrovskou výhodu. Kdykoliv ho můžete během několika vteřin složit a díky váze 0,9 kg přemístit na jiné místo. Co se odolnosti týče, tvůrci v tomto případě tvrdí, že stůl unese váhu až 27 kg, což z něj dělá ideální místo pro umístění monitoru a notebooku.

První kusy se prozatím expedují po USA a Kanadě, avšak brzy bychom měli být schopni si Oristand objednat a nechat doručit například i k nám do České republiky.

stand

oristand

Diskuze (0)

Novinka

Anonym