Český Skypicker ohlašuje nového finančního ředitele a personální ředitelku

Michal PtáčekMichal Ptáček

r
0Zobrazit komentáře

Brněnský startup Skypicker, který uživatelům díky svému speciálnímu algoritmu umožnuje vyhledávat letecké spoje za výhodné ceny, ohlašuje nové posily do týmu. Novým finančním ředitelem tohoto projektu, který loni dosáhl obratu více než 2,2 miliardy korun při čistém zisku 40 milionů korun, se stává Juraj Strieženec, který přichází z rovněž brněnské technologické firmy: Y Soft.

„Juraje čeká nelehký úkol. Musí uřídit finance firmy, která letí raketově vzhůru, a její zisky konstantně rostou. Zároveň od něj očekáváme vybudování dlouhodobého finančního plánu tak, abychom mohli naše další aktivity a jejich rozvoj perfektně plánovat,” řekla na adresu svého nástupce nynější výkonná ředitelka Skypickeru Lucie Brešová, která tímto krokem povýšila na pozici výkonné ředitelky

hpspectre

Přečtěte si takéPodívejte se, jak vypadá nejtenčí notebook světa od HP, který konkuruje MacbookuPodívejte se, jak vypadá nejtenčí notebook světa od HP, který konkuruje Macbooku

Druhý posilou do Skypicker týmu se pak stává Kateřina Gábová, která přichází ze společnosti Red Hat. Ta ve Skypickeru bude působit na pozici personální ředitelky, kde budete mít na starost veškeré HR aktivity.

„Rostoucí počet zaměstnanců vyvíjí velký tlak na administrativu a procesy související s přijímáním a adaptací nových členů týmu. Potřebovali jsme přivést člověka, který má letité zkušenosti s velmi aktivním náborem zaměstnanců a zároveň pracoval v mezinárodní technicky zaměřené firmě jako je Skypicker. Všechny tyto požadavky Katka perfektně splňuje,” uvedla Brešová.

Juraj Strieženec

j

Katka Gábová

skypicker

Diskuze (0)

Novinka

Anonym