S touto aplikací se při nahrávání souborů do vašeho iPhonu odstřihnete od iTunes a kabelů

Filip HouskaFilip Houska

waltr2_2
0Zobrazit komentáře

Upload souborů z počítače do iPhonu, iPadu nebo iPodu oficiálně vyžaduje připojení k aplikaci iTunes. I když existují různé cesty, jak vynucenou synchronizaci s pro mnoho lidí nesympatickým softwarem obejít, tak patrně žádná z nich nebude tak snadná a efektivní jako tato, se kterou přišla kreativní evropská společnost Softorino. Ta představila novou generaci své populární aplikace WALTR.

Softorino stále věří, že spousta lidí, i přes čím dál rostoucí adaptaci na cloudové a streamingové služby, využívá svůj počítač k nahrávání nejrůznějšího obsahu. Proto byla vytvořena aplikace WALTR 2. Ta těží ze svých původních funkcí, tedy rychlého připojení iOS zařízení k Macu nebo PC bez nutnosti synchronizace s iTunes a následného přetáhnutí (drag and drop) vybraných souborů do aplikace v iPhonu, iPadu nebo iPodu, avšak přidává nové prvky, které jsou pro uživatele ještě efektivnější a pohodlnější.

inst

Přečtěte si takéInstagram spouští funkci nakupováníInstagram spouští funkci nakupování

Tou největší a nejzajímavější změnou je bezdrátové připojení. Aplikaci WALTR 2 si stačí pouze nainstalovat (na počítač a iOS) a na základě Wi-Fi se propojí s nejbližším zařízením. Uživatelé však stále mohou použít i tradiční kabel. Dále se jedná také o podporu audioknih, formátů PDF a ePUB, které se v iOS zařízení automaticky nahrají do aplikace iBooks, titulků ve formátech SRT a ASS a nezkrácených vyzváněcích tónů.

waltr2_1

Velkým benefitem je také možnost rychlejšího nahrávání větších souborů (například filmů), a to díky nové přenosové technologii, která dosahuje až 2 GB za minutu. Společnost uvádí, že se jedná o nejrychlejší připojení na světě. Opomenout nelze ani funkci automatického rozpoznávání obsahu (Automatic Content Recognition), jenž dokáže určit, zdali je daný formát písničky, filmu nebo seriálu kompatibilní s daným produktem. Pokud by tomu tak nebylo, funkce vše převede do podporovaného formátu.

Podporované formáty

  • audio (MP3, FLAC, APE, ALAC, AAC, AIFF, WAV, WMA, OGG, OGA, TTA, DFF)
  • video (MP4, AVI, MKV, MPEG, m2ts, 3GP, WMV, H264, H265)
  • text (PDF, ePUB) + titulky (SRT, ASS)

WALTR 2 je nabízen za cenu 39,95 dolarů (cca 960 korun) s 24hodinovou bezplatnou zkušební verzí.

 

Diskuze (0)

Novinka

Anonym