Díky této platformě se můžete ubytovat v cizí zemi výměnou za design nebo kódování

tradefordesign
0Zobrazit komentáře

V několika posledních letech se rozmohl fenomén tazkzvaných „nomádů“ – tedy lidí, kteří spojili svoji práci s cestováním a v průběhu roku pracují na dálku odkudkoliv na světě. Díky modernímu přístupu firem si to nyní mohou dovolit nejen lidé na volné noze, ale zároveň i zaměstnanci, kteří nejsou pro výkon svojí práce vyžádováni na místě.

Častá změna prostředí pro práci pak spoustu lidí stimuluje k lepším a rychlejším výsledkům. Za tímto účelem vznikl i přehled jednotlivých destinací, jejich výhod, druhu podnebí, rychlosti internetu nebo cen základních věcí, NomadList, nebo The World Awaits, který najde místo k životu podle měsíčního příjmu. Teď se ovšem objevila další zajímavá alternativa s názvem Trade For Design.

founder2

Přečtěte si takéS touto hrou si můžete zkusit, jak složité je budovat vlastní startup v Silicon ValleyS touto hrou si můžete zkusit, jak složité je budovat vlastní startup v Silicon Valley

Ta umožňuje designerům a kodérům cestovat po světě výměnou za jejich práci. Po registraci na platformu jsou takoví lidé propojeni s těmi, kteří hledají někoho na jednorázový nebo dlouhodobý projekt a je jim nabídnuto kompletní zázemí pro práci, včetně ubytování nebo dalších výhod, které si domluví s firmou či jednotlivcem před samotnou spoluprácí.

Platforma prozatím funguje na jednoduchém principu komunikace na dedikovaných kanálech na Slacku a přístup do ní si jak ti, co hledají, tak nabízejí práci, platí za jednorázový poplatek 19 eur, tedy 513 korun. Za celým projektem stojí portugalské grafické studio N/A a podle všeho to vypadá, že pokud bude mít Trade For Design úspěch, rozšíří se i na další profese.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym