Originální hračka Nimuno Loops získala během chvíle v crowfundingové kampani přes 22 milionů

nim
0Zobrazit komentáře

Kostkové stavebnice typu LEGO a Kre-O jsou bezesporu jedním z nejlepších způsobů, jak podpořit vlastní kreativitu. Nový, nezávislý produkt s názvem Nimuno Loops však nyní posouvá stavění z obyčejných kostek ještě dále, to když umožnuje fanouškům stavebnic budovat svoje výtvory třeba i za roh nebo dokonce vzhůru nohama.

Newyorský tým inovativního designové studia Nimuno totiž vytvořil flexibilní lepící pásku, která je kompatibilní s většinou stavebnic jako je například právě LEGO, Mega Bloks nebo Kreo. Jednotlivé části této pásky můžete stříhat na libovolnou délku a šířku. Na ni pak umístíte klasické kostky ze stavebnic a díky ohebnému a přilnavému materiálu máte možnost vytvořit originální díla.

Miton – partneři

Přečtěte si takéInvestiční skupina Miton spustila Inzeromat, který umí posílat inzeráty na více serverů najednouInvestiční skupina Miton spustila Inzeromat, který umí posílat inzeráty na více serverů najednou

Na americké crowfundingové platformě Indiegogo, kde kampaň Nimuno Loops běží, už na projekt přispělo téměř 24 343 lidí. Získaná částka se blíží 883 tisícům dolarů  (v přepočtu zhruba 22 milionů korun), přičemž tvůrci hravé pásky původně požadovali pouhých 8 tisíc dolarů.

Požadovaný obnos se tedy povedlo několikanásobně překročit s tím, že do konce kampaně na Indiegogo zbývá ještě měsíc a je tedy jasné, že se získaná částka ještě mnohonásobně navýší.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym