Na konferenci Future Port Prague se představí český designer Otto Fabri či spoluzakladatel AeroMobilu

0Zobrazit komentáře

Již za tři týdny se v prostorách Pražské tržnice uskuteční jedna z nejzajímavějších technologických konferencí v Česku s názvem Future Port Prague, kterou pořádá společnost Etnetera Group. Na ní se během jednoho dne představí i taková jména jako Taylor Freeman, CEO VR startupu Upload, spoluzakladatel Hyperloop Transporation Technologies, Bibop G. Gresta, bývalý český designer v Tesle a nyní inženýr ve startupu Faraday Future, Otto Fabri, či Juraj Vaculík, spoluzakladatel slovenského AeroMobil.

modelx

Přečtěte si takéTesla zlevňuje Model X a chce na nových investicích získat 1,5 miliardy dolarůTesla zlevňuje Model X a chce na nových investicích získat 1,5 miliardy dolarů

Kromě konference jako takové, která se má zaměřit na aktuální i budoucí technologické trendy nebo na to, jak hledat konkurenční výhody či čeho se při budování vlastní firmy vyvarovat, bude probíhat po celý den také navazující festival.

Na něm budou k vidění poslední technologické výstřelky, konkrétně: autonomní drony, které zvítězily ve světové soutěži nad ČVUT a MIT, nejlepší brýle na virtuální realitu pro profesionály na světě VRGINEERS, které tvoří Češi, e-kolo Rayvolt Bike, první chytrý lidský orgán na světě Nanopharma, selfie dron Zero Tech, IoT řešení Big Clown, elektroautomobily, vodíkové auto od Toyoty nebo již zmíněný český Aeremobil s tím, že těšit se můžete i na závod dronů, na kterém se představí závodníci světové top 10.

bryle

Čeští VRGINEERS

Vstup na festival je možné zakoupit v předprodeji za 490 korun, naopak konference, jenž nese název Future of Business má cenovku nastavenou na 17 900 korun bez DPH, která obsahuje nejen vstup na konferenci a festival, ale také přímý kontakt s řečníky, společnou networkingovou večeři a kompletní občerstvení během dne.

Mezi mediální partnery akce, která se uskuteční 7. září, se zařadil i CzechCrunch. Hlavními partnery jsou pak Google, Microsoft, T-Mobile a Škoda Digilab.

fpp

Diskuze (0)

Novinka

Anonym