Sketchcase je nalepovací kryt, který chrání Macbook před poškrábáním a zároveň na něj umožní kreslit

sketchcase
0Zobrazit komentáře

Při pořízení každého nového elektronického zařízení přijde dříve či později otázka, jak ho uchránit před možným poškozením. Ať už je to poškrábání či odlomení plastu u telefonu, tabletu nebo notebooku, možností je spousta. Pro notebooky lze využít celých obalů na přenášení, průhledné obaly na displej či spodní tělo nebo nalepovací kryty, které uchrání minimálně před poškrábáním.

Právě na to se zaměřil projekt Sketchcase, za nímž stojí Charles Han – ten vytvořil speciální nalepovací obal na notebook, který se díky dodatečné vrstvě nepoškrábe při žádných běžných okolnostech a navíc je na něj možné psát fixem, podobně jako na klasickou bílou magnetickou tabuli. Své poznámky a nákresy tak můžete místo poznámkového bloku nosit i přímo na svém notebooku.

DD87FD22-53E7-4467-B33D-FDE2FDAF23CF

Přečtěte si takéHumanoidní robot od Boston Dynamics nově zvládne salta vzadHumanoidní robot od Boston Dynamics nově zvládne salta vzad

Kromě popsaného povrchu je možné kryt nalepovat a odlepovat opakovaně, bez zásadního poškození – při běžném užití by dokonce měl vydržet až 10 let. Sketchcase v minulých týdnech úspěšně prošel crowdfunding kampaní na Kickstarteru, kde z původního cíle 4000 dolarů vybral přes 16 tisíc dolarů. Úspěch oslavil i na serveru Product Hunt, kde se před několika dny dostal do TOP 3 produktů dne.

sketchcaseph

Doručení prvním zákazníkům proběhne již v průběhu prosince letošního roku. Objednávat lze nyní přímo na oficiálních stránkách, kde jsou k dispozici nalepovací kryty pro většinu modelů MacBooků s tím, že je možné objednat také custom verzi, se kterou si lze podle přiloženého návodu připravit kryt pro téměř jakýkoliv druh notebooku. Cena je 25 dolarů, včetně poštovného do ČR pak produkt vyjde v přepočtu na zhruba 758 korun.

sketchcases

Foto: Sketchcase

Diskuze (0)

Novinka

Anonym