Pražská akce 3 Kings Nights propojí příští týden startupy a korporace

Jiří SvobodaJiří Svoboda

0Zobrazit komentáře

Začátek roku 2018 sebou v Praze ponese i začátek další sezóny startupových akcí. Jednou z nich bude již ve středu 10. ledna 3 Kings Night (3KN), která chce propojit na jednom místě korporace a startupy a založit tak novou tradici spojenou se svátkem Tří králů.  Event v pražském Sacre Coeur pořádají Škoda Auto DigiLab, agentura Fenek a FuckUp Nights. CzechCrunch se stal mediálním partnerem akce.

Hlavním programem večera, který začne v půl osmé, budou tři startupové pitche, během kterých se představí tři zástupci startupů, tři zástupci korporací a tři zástupci podporovatelů. Zájemci  z těchto skupin se mohou registrovat do dnešního dne, 3. ledna. Finalisté, kteří budou oznámeni na Facebooku události, dostanou možnost prezentovat se až před 250 lidmi.

Přečtěte si takéCharitativní bitcoinový projekt již rozdal přes 15 milionů dolarů v BitcoinechCharitativní bitcoinový projekt již rozdal přes 15 milionů dolarů v Bitcoinech

Startupových akcí je mnoho a většina z nich je naprosto zaměnitelná. Proto jsme se dali hlavy dohromady s ŠKODA AUTO DigiLab a Tomášem Studeníkem a přišli s konceptem 3 Kings Night – lednového večírku, kde se společně pobaví 250 vybraných lidí se zájmem o technologické inovace. Potkáme se v kostele s královskou výzdobou a rautem, ti nejstatečnější dají soutěžní pitch a nejlepší vyhrají titul Krále ,” říká Jiří Vicherek z agentury Fenek, jeden z organizátorů akce.

33kn1

První 3 Kings Night je završením série akcí Tržiště pro startupy a korporace, které proběhly během celého minulého roku v Praze, Brně a Ostravě. Jejich cílem bylo v neformální atmosféře sbližovat zavedené firmy s těmi začínajícími. Z pražské edice CzechCrunch přinesl reportáž

Na akci si lze zajistit místo přes aplikaci Eventbrite. Vstupné je dobrovolné a celé poputuje na podporu počítačových kurzů pro seniory v centru Elpida. Akce se koná pod záštitou primátorky Hlavního města Prahy.

czech_c03

Akcí provede Tomáš Studeník z FuckUp Nights

Diskuze (0)

Novinka

Anonym