S tímto nástrojem si lze za pomoci jednoduchého přetahování vytvořit vlastní šablonu emailu

postcardstop
0Zobrazit komentáře

Oblíbený zahraniční server Designmodo, který je známý pravidelnou publikací článků týkajících se designu a vývoje převážně webových produktů, ale také svými nástroji pro tvorbu webu, vydal další novinku. Konkrétně se jedná o nástroj Postcards, kterým lze vytvořit za pomocí jednoduchého přetahování design emailové šablony, přizpůsobený pro většinu zařízení a emailových klientů.

V samostatné webové aplikaci, kterou není nutno stahovat, je k dispozici více než 70 prvků, ze kterých můžete vybírat a postupně z nich šablonu tvořit. Ať už jde o nejrůznější boxy, celé předpřipravené hlavičky, moduly s tlačítky pro sdílení na sociálních sítích či tlačítka pro přechod na určenou webovou stránku.

steve1

Přečtěte si takéSteve Jobs po mně chtěl, ať odložím vlastní svatbu, říká tvůrce kultovních her Doom a Quake John CarmackSteve Jobs po mně chtěl, ať odložím vlastní svatbu, říká tvůrce kultovních her Doom a Quake John Carmack

Všechny prvky jsou připraveny tak, aby fungovaly takřka na jakémkoliv zařízení a v jakémkoliv prohlížeči, jak na mobilu, tak na desktopu. Každému prvku lze také měnit barvu či využít sadu různých písem z Google Fonts. Exportovat je možné do jednoho ze známých nástrojů pro tvorbu emailových kampaní, jako například MailChimp, Campaign Monitor nebo přímo WordPress.

postcards2

Po vytvoření celé šablony v přehledném editoru si ji je možné prohlédnout v náhledu na desktopovém i mobilním zařízení, včetně optimalizace pro displeje retina. Postcards je v základu zdarma s omezenými funkcemi, pro zpřístupnění všech nástrojů je nutné zaplatit 149 dolarů (3 246 Kč) za rok pro jeden osobní projekt nebo 199 dolarů (4 336 Kč) za neomezenou komerční licenci.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym