Kryptoměnová směnárna Coinbase přidala na svou platformu kryptoměnu Ethereum Classic

coinbasescreen
0Zobrazit komentáře

Jedna z nejoblíbenějších kryptoměnových směnáren Coinbase vyslyšela přání svých uživatelů a postupně začíná na své platformě otevírat nákup a prodej nových digitálních měn. Vedle stálic jako je Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum a Litecoin se nově objevila kryptoměna Ethereum Classic, která je od dnešního dne dostupná k obchodování v každé zemi, kde Coinbase působí, včetně Česka.

Směnárna přidání kryptoměny Ethereum Classic (ETC) avizovala již v průběhu letošního června. Od té doby se z pozice 18. nejhodnotnější kryptoměny posunulo Ethereum Classic na jedenáctou příčku s celkovou tržní kapitalizací 1,4 miliardy dolarů.

Minulý měsíc Coinbase mimo jiné oznámilo, že se chystá na svoji investiční platformu přinést i několik dalších kryptoměn, mezi kterými se aktuálně rozhoduje. Bližší informace o tom, kdy z nich se na Coinbase objeví, prozatím nejsou známy, nicméně pro samotné měny to znamená zásadní zvýšení zájmu směrem od potenciálních investorů a také možné navýšení hodnoty.

armstrong

CEO Coinbase, Brian Armstrong

Mezi možnými kryptoměnami, které se na Coinbase objeví, je Cardano (ADA), Basic Attention Token (BAT), Stellar Lumens (XLM), Zcash (ZEC) nebo 0x. Velmi pravděpodobně nepůjde o integraci několika měn najednou, ale postupný proces.

Foto: TechCrunch / Flickr

Diskuze (0)

Novinka

Anonym