Nejhranější písničky pořád dokola. Spotify spouští dva nové playlisty s vašimi oblíbenými skladbami

Ondřej HolzmanOndřej Holzman

spotify-repeat

Foto: Spotify

Nové playlisty ve Spotify pro opakovaný poslech oblíbené hudby

0Zobrazit komentáře

Jednou z oblíbených funkcí streamingové služby Spotify jsou personalizované playlisty. Švédská hudební platforma uživatelům pravidelně servíruje na míru sestavené seznamy skladeb podle jejich vkusu nebo třeba podle toho, jaké novinky by se jim mohly zamlouvat. A nyní přichází s dalšími dvěma playlisty.

Tentokrát Spotify sází na oblíbené písničky, které posloucháte pořád dokola, a spouští personalizované playlisty Pořád dokola (On Repeat) a Staré známé (Repeat Rewind). Už jejich názvy mnohé napovídají, takže je jasné, že v těchto playlistech najdete písničky, které jste poslouchali častěji než jiné.

V playlistu Pořád dokola najdete vaše nejposlouchanější skladby za posledních 30 dní, přičemž seznam se automaticky aktualizuje, jak posloucháte další a další hudbu. Nejde nicméně o žánrově specifický playlist, a tak se v něm může kombinovat úplně cokoliv.

Playlist Staré známé naopak shromažďuje vámi nejposlouchanější skladby starší než měsíc, takže vám lehce připomene oblíbené songy, kterých jste se nemohli nabažit třeba před několika měsíci. K aktualizaci playlistů by mělo docházet každých pět dní a žádná písnička by se neměla nacházet v obou z nich.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym