V Gastru - Tipy
Gastronomie není jen o jídle a pití, ale také o byznysu, investicích, zajímavých lidech, prostředí kolem nás i o budoucnosti stravování. Chceme inspirovat a ukázat, co v Česku i jinde vzniká a kam se bude celé odvětví v dalších letech ubírat.

Pomohl Čechům objevit hummus i kimčchi. Teď se chce s fermentovanými potravinami ukázat v Evropě
Štěpán Hodač narazil na hummus během dovolené a rovnou z něj dostal…

Na skvělý koktejl do bistra. Karlínské Kro Bistro & Bar úspěšně dokazuje, že jídlo a drinky k sobě patří
Podniky pod značkou Kro by se bez přehánění daly označit za fenomén. Ať už totiž v hlavách lidí, kteří za „krůčkem“ stojí, vykvasí jakýkoliv…

Kam v Evropě zajít na nejlepší kávu? Poradí vám česká aplikace, která doporučuje vyhlášené kavárny i na Islandu
Stejně jako během cestování hledáte ty nejlepší restaurace, můžete pátrat také po kavárnách, z jejichž mlýnků se line vůně kvalitní kávy. Najít však podnik,…