Nechtěl jsem být jen brácha od Kamu. Teď jsem za to vděčný, říká mladý kuchař Adam Rundus
Generaci Z ukazují, jak se dostat k dobrému jídlu. V dalším díle podcastu Režim nerušit si moderátorka Evelína Beníšková povídá s Adamem Rundusem a Dorotou Dostálovou, kteří tvoří pár v životě i v práci. Zatímco Adam na sebe přitáhl pozornost v soutěži Masterchef a ponořil se do vaření, ona začala tvořit vizuální stránku jejich projektů. Teď Adam s Dorotou točí na Instagram recenze nejvíc hot podniků v Česku, ukazují ale i své vlastní recepty. Na podzim navíc vydali kuchařku pro mladé Smash-ba a plánují toho mnohem víc.
Kolik jim platí restaurace za dobrou recenzi? Daří se jim balancovat partnerský a pracovní život? A jak Adam řeší problém s přejídáním a přijetím vlastního těla? A jak se zbavoval nálepky „brácha kuchařky Kamu“?
Poslechněte si celý rozhovor a odebírejte podcast Režim nerušit, ve kterém Evelína Beníšková se svými hosty otevírá témata rezonující (nejen) mezi mladými – od popkultury přes trendy a módu až po školu, práci a work-life balance. Nový díl očekávejte každé druhé úterý na CzechCrunchi a všude, kde sledujete podcasty!