Tatér, co z Česka dobyl svět, a pražská čokoláda, která jde proti trendu dubajské

Jako každou neděli vám přinášíme pravidelný přehled toho nejzajímavějšího, co jsme v končícím týdnu na CzechCrunchi napsali a natočili.

weekly-23

Foto: Steiner & Kovařík / CzechCrunch / Archiv OK

Dubajská čokoláda, Martina Kornfeilová a Ondřej Konupčík

0Zobrazit komentáře

Další týden je pryč, víkend utekl tak, že si člověk pomalu nestihl ani všimnout, z února se stal březen a my jsme tu s naší pravidelnou dávkou toho, co jsme pro vás za uplynulých sedm dní vyrobili a co vás zaujalo. Náš test dubajských čokolád už jste asi viděli. Pokud ale nejste fanoušci tohoto trendu, mohli byste si rozumět s majiteli čokoládovny Steiner & Kovařík. Ti se proti němu vymezili vlastní –pražskou – čokoládou. Jak nápad vznikl, si můžete přečíst v našem rozhovoru. Kromě čokolád jsme ale zkoušeli i další věci. Třeba boxy Yummy, které mají usnadnit vaření, nebo elektrická Volva – a to přímo ve Švédsku, na zamrzlém jezeře blízko polárního kruhu.

Každou neděli vám naservírujeme nejdůležitější zprávy týdne.

Newsletter Weekly | Poslední vydání

🍞 Tátovi jsem napsala, že dávám výpověď, říká Martina Kornfeilová. Teď chce s rodinnou firmou miliardu

✍️ Jeho kérky chce celý svět. Lidé na mě čekají roky, tetoval jsem i dceru Krokodýla Dundeeho, říká

🍫 Dubajská čokoláda? To je šílený trend. Proto jsme vymysleli pražskou jako náhradu, hlásí výrobce z Řep

👩‍🍳 Do Česka dorazily finské krabice, které mají usnadnit vaření. Zkusili jsme, jak to funguje

🏋️‍♀️ Místo pobočky sázkové kanceláře fitko. Ajťák po Česku staví síť gymů, kde cvičíte sami

Souhrn těch nejzajímavějších zpráv sepisujeme každý týden do newsletteru Weekly, k jeho odběru se můžete přihlásit v boxu výše nebo zde.