Natalíři.cz Pavla Matouška: Cílem je do roka obrat 100 milionů Kč

nataliri5
0Zobrazit komentáře

Včera jsme vás informovali o spuštění food delivery služby Natalíři.cz, za kterou stojí Pavel Matoušek (dříve AAA Poptávka) a Lucie Pechová (spoluzakladatelka Modniguru.cz).

,,Nataliri.cz vychází z konceptu zahraničních projektů jako Blue Apron, Plated nebo Hello Fresh. Ty jsou například ve Velké Británii a USA masivně využívané a velmi profitující. Lidé milují jídlo a rádi si vaří, ale času mají bohužel čím dál méně. Proto jsme se rozhodli jim to splnit v pohodlí jejich domova naší donáškou surovin. Jsme přesvědčeni, že nám model zahraničních start-upů přinese podobný ziskový efekt i na našem trhu,“ říka o projektu Pavel Matoušek.

Novinka se zaměřuje na rozvoz přesně odměřených surovin na zvolený počet porcí spolu s detailně popsaným receptem. Každý týden svým zákazníkům nabídne 6 nových receptů ve dvou variantách Apetit a Gurmán. Recepty jsou sestaveny Patrikem Bečvářem, šéfkuchařem restaurace Zlatá Praha z hotelu InterContinental Prague, Kuchařem roku 2013/2014, o kterém se veřejně vyjadřuje Zdeněk Pohlreich jako o svém nástupci, dodává Lucie Pechová

10687072_354618098050588_8853274447878815760_n

Přečtěte si takéPavel Matoušek spouští food delivery službu Natalíři.czPavel Matoušek spouští food delivery službu Natalíři.cz

Služba už je tedy v plném proudu, každopádně co je zajímavé, je plánovaný obrat, který by tato dvojice do jednoho roku ráda dostala na 100 milionů Kč/rok. Co myslíte, podaří se, respektive je u nás pro něco takového vůbec tak velký trh?

Rubriku Startupy podporujíjt-retina

Diskuze (0)

Novinka

Anonym