Božena Řežábová spouští ve spolupráci s Cleeviem herní sociální síť Gamee

0Zobrazit komentáře

Aplikace Gamee, která se delší dobu držela tak trochu v utajení, míří dnes do neveřejné betaverze pro několik pilotních trhů včetně ČR. Po vypuštění, kterému bude ještě za zhruba 3 týdny předcházet veřejná beta, by poté měla být přístupná i pro trh globální. A co vlastně aplikace nabízí?

Meo   connecting people to technology

Přečtěte si takéCleevio a Jablotron chystají Meo. Konkurenta Nest od GoogluCleevio a Jablotron chystají Meo. Konkurenta Nest od Googlu

Gamee App je v podstatě herní sociální síť, ve které místo prohlížení obrázků a videí, hrajete hry, s tím, že spousta titulů, které budou v databázi, je založených na principech starších pecek, které dobře známe z NES / SNES, Gameboy nebo dalších, dnes už kultovních konzolí.

10943842_786409221453620_7460002321944230838_n

Stejně jako na jiných platformách tu budete soutěžit proti kamarádům a podobně naladěným hráčům z celého světa. Gamee App jako taková bude zdarma, stejně tak nebudou v aplikaci ani žádné možnosti in-app nákupů. Bližší model monetizace sdělen nebyl.

Roli CEO celého projektu si vzala pod svá křídla Božena Řežábová, bývalá zaměstnankyně Google. Vývoj aplikace pak zaštituje české studio Cleevio, které se podílelo na projektech jako: Snippit, Youradio, Spendee nebo Taasky.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym