Chytré hodinky, které si sestavíte jako stavebnici, už na Kickstarteru vybraly přes 23 milionů Kč

blocks-5
0Zobrazit komentáře

Se vzrůstající popularitou přenosných chytrých zařízení, se stále více výrobců snaží na tento lukrativní trh dostat i se svými produkty a oslovit zákazníky, kteří za ně často neváhají utrácet obrovské částky. Dalším chytrým zařízením, které má opravdu velkou šanci uspět, jsou bezesporu chytré hodinky BLOCKS, které si můžete díky jednotlivým oddělitelným modulům v podstatě sestavit jako stavebnici.

Nejde jen o efekt, ale především o funkce

Nejedná se však pouze o změnu vizuální, ale především funkční. Každý modul totiž nabízí nějakou zajímavou funkci, od GPS navigace, kamery a kontrolky kvality vzduchu, až po modul pro NFC platby, měření tepu, ECG, čtení otisků prstů nebo možnost používat gesta.

tomas

Přečtěte si takéDetailní představení českého projektu Angee, který chce ovládnout trh s chytrými domácími zařízenímiDetailní představení českého projektu Angee, který chce ovládnout trh s chytrými domácími zařízeními

V přepočtu přes 23 milionů Kč na Kickstarteru

Celý projekt je podle tvůrců ve vývoji už přes dva roky a podílely se na něm například i známé společnosti Qualcomm nebo ARM. Cílem je nyní hodinky uvést do reálné produkce, díky čemuž tvůrci zamířili na Kickstarter, kde si dali původně za cíl vybrat 250 tisíc dolarů. Tuto metu se jim podařilo překročit takřka okamžitě a nyní na svém „kontě“ mají už 970 tisíc dolarů, tedy přibližně 23 milionů Kč. Do konce kampaně navíc ještě schází 29 dní.

Kampaň: ZDE.

blocks-1

blocks-2

11053451_347424828761606_6530503434761793097_o

blocks-3

blocks-6

blocks-7

blocks-8

Diskuze (0)

Novinka

Anonym