Podívejte se, jak vypadá nový Microsoft Flagship Store inspirovaný obchody Applu

Michal PtáčekMichal Ptáček

microsoft-h1
0Zobrazit komentáře

Ať už patříte mezi fanoušky Microsoftu nebo ne, jedno musíte uznat. S příchodem Satya Nadelly do čela firmy se tento technologický gigant doslova mění před očima a představuje jednu kvalitní novinku za druhou. Po oznámení notebooku Surface Book, který je podle mnohých dokonce lepší alternativou Macbooku od Applu, se nyní Microsoft odvážil k dalšímu výraznému kroku.

google-1

Přečtěte si také23letý vývojář Googlu nechtěl utrácet za bydlení v San Franciscu. Žije proto v tomto náklaďáku23letý vývojář Googlu nechtěl utrácet za bydlení v San Franciscu. Žije proto v tomto náklaďáku

To když včera na Páté avenue v New Yorku po vzoru Applu otevřel svůj Microsoft Flagship Store, rozkládající se na 5 patrech a představující takřka všechny produkty Microsoftu včetně již zmíněného Surface Booku, tabletu Surface Pro 4 nebo konzole Xbox One. Součástí je zároveň i servisní středisko, s tím, že v budoucnu Microsoft plánuje v prostorách pořádat i různá vzdělávací školení.

Velkou perličkou samozřejmě je, že obchod je umístěn jen kousek od legendárního Apple Store ve tvaru skleněné krychle. Ten se totiž nachází rovněž na Páté Avenue.

apple-1
Ikonický Apple Store na Páté avenue
microsoft-2
Otevření obchodu vzbudilo velký zájem

microsoft-4

microsoft-12

microsoft-5

microsoft-6

microsoft-7

microsoft-8

microsoft-9

microsoft-10

microsoft-11

zdroj a foto: TheVerge

Diskuze (0)

Novinka

Anonym