Nový e-shop s drogerií od tvůrců JidloTed.cz spouští expresní doručení do 90 minut

Michal PtáčekMichal Ptáček

ag
0Zobrazit komentáře

Před zhruba 3 měsíci spustil zakladatel food delivery služby Jidloted.cz, Marc Westermann na českém trhu nový projekt zaměřený čistě na prodej drogerie a kosmetiky s názvem Ageo.cz, který do svého startu dokázal získat finance například i od  bývalého lobbisty ČEZU Vladimíra Johanese, prostřednictvím jeho nového investičního fondu Metatron.

Nyní Ageo nabízející údajně sortiment o rozsahu 20 tisíc produktů rozšiřuje své služby o novinku, která potěší všechny ty, kteří si chtějí akutně koupit například prášek na praní, kosmetiku nebo různé potřeby do domácnosti. Projekt totiž zavádí expresní doručení zboží 90 minut od objednání, nebo ten samý den večer již od 49 Kč.

sf

Přečtěte si takéBývalý lobbista ČEZu se chystá investovat miliony dolarů do startupů v Silicon ValleyBývalý lobbista ČEZu se chystá investovat miliony dolarů do startupů v Silicon Valley

„Naším cílem je změnit způsob nakupování drogerie tak, aby byl jednodušší, levnější a rychlejší. Je samozřejmostí, že vše přivezeme až do domu ke dveřím. Naši zákazníci tak opravdu ušetří nejen hodně peněz, času, ale také se nemusí tahat s těžkými taškami, říká zakladatel projektu Marc Westermann

V Praze jinak podle Westermanna bude objednané zboží doručeno za cenu již od 49 Kč ve stejný den a to ve dvou časových variantách – doručení mezi 11:00-17:00 a doručení mezi 18:00-21:00. Expresní vlastní rozvoz do 90 minut od objednání je pak zpoplatněn částkou 149 Kč.

drog-2

Diskuze (0)

Novinka

Anonym