Tato aplikace vám pomůže rychle a přesně sledovat proměny vašeho těla pomocí „selfíček“ v zrcadle

Filip HouskaFilip Houska

progress_main
0Zobrazit komentáře

Letní sezóna se blíží a mnoho lidí se dostává do takové pozice, kdy „potřebují shodit do plavek“. Právě těmto jedincům, by se mohla hodit aplikace Progress, díky které mohou sledovat proměny svých těl v poměrně přesném měřítku.

Aplikace je postavena na principu každodenního pořizování zrcadlových „selfies“ s cílem sledování kýžené proměny těla (tedy za předpokladu, že dotyčný se sebou skutečně něco dělá). I když na tuto činnost není potřeba dedikovaných aplikací, jelikož scrollovat mezi fotkami se dá i v galerii telefonu, tak v jedné zásadní věci se od tradiční cesty liší.

1222

Přečtěte si takéCzechCrunch Jobs za první 3 týdny získaly přes 130 pracovních nabídek a 70 zájemců o práciCzechCrunch Jobs za první 3 týdny získaly přes 130 pracovních nabídek a 70 zájemců o práci

Vývojáři si totiž byli vědomi toho, že pro tyto účely je vhodné fotky pořizovat na stejném místě ve stejném úhlu, jinak by výsledný efekt mohl být poněkud odlišný. Do rozhraní proto implementovali prvek, který během každého focení vyobrazí obrys posledního snímku. Důvod je zřejmý: uživatel uvidí, jak přesně stál naposled a na základě této informace se do tohoto „rámce“ nastaví.

progress_1

Aplikace Progress, která je zdarma dostupná na App Store, mimo jiné podporuje i HealthKit (iOS), kam lze ukládat informace o momentální hmotnosti, a také by měla být maximálně zabezpečena proti nechtěným unikům fotek. A co by to bylo za softwarový počin, kdyby v dnešní době nepodporoval sdílení mezi přáteli na sociálních sítích.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym