Slovenský Sygic spouští nový webový plánovač tras, který umožní vložení trasy do vlastní aplikace

Nela VítováNela Vítová

syg22
0Zobrazit komentáře

Společnost Sygic sídlící na Slovensku a poskytující GPS navigaci pro mobilní telefony a tablety představila novinku ve své službě Sygic Maps, která byla spuštěná v květnu letošního roku, a tou je webový plánovač tras. Nově vyvinutá funkce bude uživateli sloužit k naplánování trasy na počítači, kterou později bude moci sdílet do své mobilní aplikace Sygic GPS Navigation.

Nová funkce nabídne uživateli naplánovat si trasu na počítači a před jízdou ji pomocí emailu zaslat do svého telefonu či tabletu nebo ji sdílet s ostatními. Kliknutím na odkaz z emailu se poté trasa otevře přímo v aplikaci Sygic GPS Navigation.

The Hamptons Lure Uber Top Drivers Amid NYC Slow Summer Weekends

Přečtěte si takéČeští řidiči Uberu budou nuceni používat EET, u zkoušek z místopisu ale polovina neuspějeČeští řidiči Uberu budou nuceni používat EET, u zkoušek z místopisu ale polovina neuspěje

Vice president Travel ve společnosti Sygic Lukas Nevosad novou funkci popisuje:

„V praxi to znamená, že když uživatel naplánuje svou trasu v aplikaci Sygic Maps, může ji pak odeslat na svůj email. Jakmile pak bude chtít vyrazit na cestu, jednoduše otevře svůj email a klepnutím na tlačítko spustí navigaci. Trasa se otevře přímo v aplikaci Sygic GPS Navigation a řidič tak může okamžitě vyrazit na cestu, aniž by musel cokoliv dalšího plánovat.“

Sygic2

Podle tvůrců by měla funkce sloužit především těm, kteří využívají navigaci při svém zaměstnání nebo lidem plánujícím trasu své dovolené. Pro jednodušší webové plánování služba nabízí například 360° videa, zvýrazněná zajímavá místa v lokalitě či seznam restaurací a lístků na různé druhy akcí v okolí. Šikovnou vlastností je také možnost označit si místa zájmu přímo v mapě a tím si vytvořit vlastní itinerář své trasy.

Společnost založená v roce 2004 se sídlem v Bratislavě byla vůbec první, která celosvětově spustila GPS navigaci pro iPhone. Výhodou Sygic Maps je, že nabízí trasy po celém světě, proto jej mohou využít i zahraniční uživatelé. Samotná navigace je dostupná ve více než 30 jazycích, nabízí mapy více než 200 zemí a funguje online i offline. Kromě operačních systémů iOS a Android je dostupná i pro Windows Phone či Symbian.

Plánovač je dostupný online zdarma na maps.sygic.com, aplikace ke stažení pro iOS a Android.

Foto: Sygic

Diskuze (0)

Novinka

Anonym