Twitter spouští nový vzhled na desktopu. Množství prvků přebírá z mobilní verze

twitterred

Nová podoba webového Twitteru

0Zobrazit komentáře

Twitter začíná na desktopu vypouštět novou verzi designu své sociální sítě. Ta prochází značným zjednodušením a také přebírá některé funkce z mobilní verze, kterou využívá většina uživatelů. Vylepšení se dočkaly jak soukromé zprávy, tak například záložky nebo funkce Explore na doporučování obsahu.

Twitter design ladil několik měsíců s úzkou skupinou beta testerů a postupně ho vypouští mezi všechny uživatele. V Česku se prozatím nových změn dočkalo jen pár vyvolených, ale do konce týdne už by měli mít novou verzi prakticky všichni. Největší změnou je pravděpodobně horní lišta, která obsahovala logo, vyhledávání a několik záložek. Nyní se vše přesunulo do levé části, kde je vedle loga právě menu a také tlačítko pro vytvoření nového tweetu.

Vyhledávání naopak zůstalo v podobné pozici, ovšem místo hlavičky je v pravém sloupci. Celý nový design je obecně rozdělen na tři sloupce a vše působí kompaktněji. Na desktopu si lze navíc vybrat hned několik barevných schémat, včetně dvou variant tmavého módu. Funkce editace tweetů je ovšem stále v nedohlednu.

twitter-varianty

Všechny volitelné varianty barev nového Twitteru

Diskuze (0)

Novinka

Anonym