Mají tento film na Netflixu, HBO nebo někde jinde online? Plugin od českého Filmtoro vám to ukáže přímo na ČSFD

Ondřej HolzmanOndřej Holzman

filmtoro-plugin

Foto: CzechCrunch

Plugin od Filmtoro vám přímo na ČSFD ukáže, kde najdete daný film online

0Zobrazit komentáře

Zažil to zřejmě každý, kdo sleduje filmy nebo seriály. Dostanete tip na kvalitní podívanou, jdete si ho „ověřit“ na ČSFD, kde si zjistíte minimálně hodnocení, případně si pročtete recenze, pustíte trailer… a pak přijde ta zásadní otázka. Kde se na to můžu podívat? V době streamovacích služeb a online půjčoven obvykle není problém film nebo seriál sehnat, ale ne vždy hned víte, kde hledat.

Existují sice různé webové služby, které vám po zadání názvu filmu ukáží, kde je lze přehrát, zakoupit nebo půjčit, ale když už jste jedno vyhledávání absolvovali, je otrava to dělat znovu. Proto se česká služba Filmtoro, která se právě na vyhledávání filmů, seriálů a dokumentů online specializuje, rozhodla vytvořit plugin, který vše zjednoduší.

Rozšíření Filmtoro – kde je film online si stáhnete do Google Chrome, a když si pak na ČSFD nebo i mezinárodní IMDB vyhledáte nějaký film nebo seriál, nově se vám zobrazí i box s informací, kde aktuálně můžete v Česku daný titul sledovat, nebo stáhnout.

Filmtoro dává na jedno místo nejen streamovací služby jako Netflix, HBO GO, Apple TV+ nebo Amazon Prime Video, ale také půjčovny typu O2TV, Google Play nebo iTunes, kde je možné si filmy kupovat i půjčovat. V boxu pak nechybí ani informace o ceně (za měsíční předplatné služby, nebo za jednorázové půjčení/nákup), kvalitě videa a o tom, zda je snímek dabovaný či s titulky.

Výhodou řešení od Filmtoro je na rozdíl od globálních služeb jako Reelgood, JustWatch nebo Yidio v tom, že má v databázi i lokální služby, takže vyhledá také obsah na Voyo, Banaxi, Kuki, Aerovodu, DaFilms či Streamu.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym