Tomáš Čupr si přikoupil další podíl v jednom z nejžhavějších českých startupů

tomascupr3
0Zobrazit komentáře

Česká služba od Miton boys a dalších investorů s názvem Rohlik.cz, specializující se na rozvoz potravin, exponencionálně roste a s tím i její náročnost na vedení. Tomáš Čupr nyní pro tabletový týdeník Dotyk Byznys zmínil, že na úkor skupiny Miton rozšířil svůj podíl v Rohlíku z původních 30% na celých 42%.

tomascupr

Přečtěte si takéTomáš Čupr prodává část svého podílu v DameJidlo.cz za desítky milionů Kč a zároveň předává vedeníTomáš Čupr prodává část svého podílu v DameJidlo.cz za desítky milionů Kč a zároveň předává vedení

Stal se tak největším podílníkem, jelikož druhou pozici drží s 40% podle informací investiční skupina Enern. Mitonu samotnému tak zbylo něco kolem 11%, s tím, že 7% drží Marek Sacha. Což ostatně potvrzuje i Tomáš Čupr v citaci:

V Rohlik.cz jsem měl původně 30procentní podíl, nyní mám 42 procent. Jsem tak největším společníkem Rohliku. Enern má 40 procent, pak následuje Miton a Marek Sacha
Screen Shot 2015-03-16 at 12.07.47
Jde vidět, že se Tomáš Čupr kolem 30% motá velmi často, protože v případě Damejidlo.cz, které se prodalo za několik stovek milionů korun do německých rukou Delivery Hero, mu podobné procento bylo připsáno taktéž.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym