Ukázka toho, jak lidé reagovali na představení prvního iPhone v roce 2007

steve
0Zobrazit komentáře

Apple Keynote jsou mezi tech komunitou bezpochyby záležitostmi roku. Někteří si z toho dělají srandu, někteří sledují každou vteřinu s popcornem v ruce a někteří to ignorují úplně. V roce 2007 přišel ale zlom, protože Apple poprvé během Keynote představil iPhone – do té doby naprosto nepropracovanou technologii dotykového displaye. Díky zahraničnímu blogu TheTechBlock, máme nyní šanci si projít, jak vypadaly bezprostřední reakce uživatelů na toto ve své době revoluční zařízení.

Podobných reakcí se dostalo i v případě nedávno představených Apple Watch. Tisíce a tisíce lidí mělo potřebu vyjádřit se k jejich vývoji a ceně negativně, ale jen pár z nich si pravděpodobně uvědomuje, že to bude s největší pravděpodobností další prodejní pecka, která bude trhat prodejní rekordy a konkurenci (Samsung, Pebble…) nedá šanci.

352146780_d09e708813_o

Nikdo z vás si zřejmě neuvědomuje, jak špatný nápad je mít dotykovou obrazovku na telefonu. Očekávám, že s tímto budou velké problémy.

Díky, ale nechám si můj Samsung A707. Je menší, má ochranný displej a hlavně normální tlačítka. A navíc má stejné funkce a vychytávky (S tím rozdílem, že neběží na OS plném bloatware, který nikdy nebyl určen pro telefony)

Dotykové ovládání? Špatný nápad. Tohle nebude nikdy fungovat.

Širokoúhlý displej. iPod pro video je tady…

Ok, ale…dotykový displej?

Jakou má tahle věc výdrž baterie? Obrovský 3.5 palcový displej = žádné místo pro baterii = špatná výdrž

Jenom 8GB?

Iphone mě neohromil. Jako uživatel PDáčka a Windows Mobile, můžu říct, že tahle věc se na můj telefon nechytá. Určitě je to dobré na to, k čemu to bylo určeno -> telefon který vás zabaví, ale až na tohle nevidím moc potenciálu. Jak si mám sakra zapsat schůzky, když ten telefon nemá stylus nebo klávesnici? Můžu si to synchronizovat s počítačem, ale když jsem na cestě, mám prostě smůlu.

Jak dlouho trvalo Applu vytvořit jeden telefon? Samsung i Motorola vydávají nový telefon každých pár měsíců a neustále je vylepšují a dělají lepším. Omlouvám se, ale když chci poslat textovou zprávu, vždy raději budu používat klávesnici, než divně matlat prsty po displeji.

Připomíná vám to něco? :)

Hlavní foto: reprofoto Youtube
Foto: 2litros / Flickr.com, pingping / Flickr.com 

Diskuze (0)

Novinka

Anonym