Apple chystá ve svých obchodech s příchodem Apple Watch velkou pecku

hero_ygold_edition_large
0Zobrazit komentáře

Každá novinka, která přichází ze strany Applu přináší i některé změny nejen na webu, ale i v oficiálních obchodech. Žádné jiné moderní hodinky propojené s telefonem dnes v podstatě nedávají smysl a tak chce Apple vydat Apple Watch s velkou parádou. Postupně najímá luxusní módní experty, aby přetransformovali Apple Stores do stylu luxusního zlatnictví.

Nixie_Wozniak

Přečtěte si takéLetos si žádné iWatch nekoupíte, Apple trucuje a řekl ne. Blíží se konec světa?Letos si žádné iWatch nekoupíte, Apple trucuje a řekl ne. Blíží se konec světa?

Proč vlastně? Hodinky nebudou jen dalším hi-tech zařízením, ale luxusním šperkem, se svojí edicí ukrývající 18karátové zlato za několik tisíc dolarů. Může se tak jednoduše stát, že přijedete do Apple Store a vedle všech hraček najdete za prosklenou vitrínou vystavené Apple Watch. Informuje 9to5mac.

Navíc v různých kombinacích, s pochodujícími byznysmeny kolem, které postupně klasické hodinky omrzí, protože s v nich nebudou moct zrovna na cestě z oběda sledovat fotky kamarádek. O tom si zatím ostatní konkurentni mohou nechat jen zdát.

Foto: Apple

Diskuze (0)

Novinka

Anonym