České Madeo spouští letní stáž pro nadějné vývojáře

madeo_academy_books
0Zobrazit komentáře

Madeo o sobě v poslední době dalo vědět svými unikátními kancelářskými prostory nebo realizací projektů Visionare a Doginni, které se nedávno objevily i na CzechCrunchi. Agentura funguje v Bratislavě, Oslu, Stockholmu nebo Los Angeles s hlavním sídlem ve Zlíně. A právě zlínská pobočka se snaží komunitě něco vrátit a tak se kluci rozhodli spustit letní stáž pro nadějné nette a front-end vývojáře.

monkey

Přečtěte si takéZnáme první český startup, který se objeví na této našlapané startupové konferenciZnáme první český startup, který se objeví na této našlapané startupové konferenci

Až do začátku června se je možné přihlásit přímo na stránkách akademie. Není třeba žádných životopisů, ani řečí kolem. Za všechny potencionální adepty hovoří jen jejich schopnosti. Dostanou tedy testovací úkol a ten ukáže, jestli se na začátku července připojí k týmu Madeo nebo ne. Kromě mentoringu nabízí Madeo spolupráci na zahraničních, placených projektech a případnou navazující externí spolupráci.

Abychom se vrátili k těm kancelářím. Madeo má pravděpodobně jedny z nejhezčích prostorů v ČR. Na kompletní galerii se můžete podívat na partnerském webu Officelovin.

madeo-main-740×511
madeo-office-2
madeo-office-9
madeo-office-3

Diskuze (0)

Novinka

Anonym