Přibližně takhle by mohla vypadat nová generace iPhonu s označením 7

iphone7b
0Zobrazit komentáře

Po tom, co Apple potvrdil, že by chtěl vydávat nové verze nejprodávanějšího telefonu každým rokem a po tom, co oznámil novinku v podobě programu, ve kterém si za jednotnou měsíční částku můžete pořídit iPhone s každoroční výměnou za nový kus zdarma, to vypadá, že byly tyhle novinky jen slabým odvarem proti tomu, co nás možná čeká.

Pochopitelně, každý nový telefon je až do zářijového nebo říjnového vydání velkým tajemstvím a můžeme jen odhadovat, které přesně funkce a novinky se u něj objeví. I tak se ale objevil minimálně nadějný koncept od Yassera Farahiho z Ovalpicture.com, který se přibližuje tomu, co o novém iPhonu zatím víme nebo, co se u něj s největší pravděpodobností objeví.

swift

Přečtěte si takéApple dává k dispozici svůj vlastní programovací jazyk Swift jako open-sourceApple dává k dispozici svůj vlastní programovací jazyk Swift jako open-source

V druhé polovině příštího roku tedy můžeme určitě očekávat opět dva nebo dokonce 3 různé modely, které se budou lišit především velikostí displaye, jako u 6 a 6 Plus. Apple už minulý týden oznámil menší, čtyřpalcový iPhone, protože si spousta zákazníků stěžovala na to, že je iPhone 6 pro jejich ruku nepříjemně velký.

Samozřejmostí by měl být nový systém iOS 10 a kompletně nový vzhled, který bude dán tím, že se Apple chystá zabít klasický 3,5 jack vstup, díky kterému je iPhone o poznání tlustší, než by si Apple představoval. To bude zároveň souviset s váhou telefonu a staronovým lightning konektorem, který bude zajišťovat jak nabíjení, tak spojení se sluchátky.

15

Náhled nadějného konceptu od Yassera Farahiho

Největší novinkou by mohl být i odolnější materiál pro sklo a spekuluje se o voděodolnosti telefonu. Při testu aktuálního modelu se totiž přišlo na to, že je iPhone 6/6S zhruba 2x odolnější, než předchozí model. Podle Techinsider a analytika Gene Munstera je i 50% pravděpodobnost, že by mohla nová generace úplně ztratit home button a tím zvětšit velikost displaye. Nasvědčuje tomu také implementace force touch, která přidává nové možnosti po delším stisku na display.

To vše jsou zásadní informace, které by mohly vést k úplně nové podobě, která bude znamenat ještě větší změnu, než přechod z 5S na 6, kterou doprovázelo především zakulacení hran a rozměr displaye.

07

Diskuze (0)

Novinka

Anonym