Kiwi.com za pouhé tři měsíce překonalo celé loňské tržby ve výši 1,9 miliard korun

kiwi
0Zobrazit komentáře

Brněnský startup na vyhledávání levných kombinací letenek, Kiwi.com, který v květnu kompletně rebrandoval z původního názvu Skypicker, se po posledních změnách evidentně nehodlá zastavovat. Jen za poslední kvartál letošního roku se totiž podařilo dohnat tržby za celý minulý rok, které se příblížily 1,9 miliardám korun.

Od ledna 2016 pak Kiwi.com, které při své změně identity prošlo i silnou vlnou negativních reakcí od svých uživatelů, roste meziměsíčně ve dvouciferných číslech a konečně se mu podařilo dosáhnout „vysněné“ mety jednoho milionu eur v průměrném denním obratu. Pro porovnání, v lednu se podařilo Kiwi.com vygenerovat 445 milionů, kdežto o 5 měsíců později už 782 milionů korun.

skinners

Přečtěte si takéČeským ponožkobotám Skinners se podařilo vybrat v Kickstarter kampani přes 15 milionůČeským ponožkobotám Skinners se podařilo vybrat v Kickstarter kampani přes 15 milionů

Zakladatel Skypickeru a nynější CEO Kiwi.com, Oliver Dlouhý, dodává:

„Rebranding byl pro nás klíčovým projektem první půlky roku. Jelikož firma procházela takto náročným obdobím, museli jsme se soustředit především na kvalitu našich služeb, abychom udrželi konstantní růst tržeb. Po oznámení a spuštění rebrandingu se nám tržby nijak nepropadly, právě naopak – začaly růst ještě větším tempem.”

Diskuze (0)

Novinka

Anonym