PodCase: nabíjecí pouzdro pro iPhone se slotem pro dobíjení sluchátek AirPods od tvůrců Pebble

Filip HouskaFilip Houska

podcase_090717x1
0Zobrazit komentáře

Bezdrátová sluchátka jsou v mnohých situacích mnohem pohodlnější než ta klasická, nicméně skrývají jednu zásadní nevýhodu – dobíjení. Uživatel má tak rázem o starost navíc, jelikož musí s sebou nosit příslušenství, pomocí kterého lze sluchátka dobít. Tento problém se však částečně rozhodl řešit muž stojící za oblíbenými, již neexistujícími hodinkami Pebble.

Eric Micigovsky spolu se Stevem Johnsonem spustili na crowdfundingovém portálu Kickstarter kampaň, kde prezentují PodCase, nabíjecí pouzdro pro iPhone 7 (respektive 7 Plus), které disponuje speciálním slotem pro dobíjení bezdrátových sluchátek AirPods od Applu. Prozatím se jim podařilo vybrat zhruba 5 % z cílových 2,3 milionů hongkongských dolarů, tedy asi 300 800 dolarů.

streetview_090517x1

Přečtěte si takéGoogle začíná pro Street View používat nové, výrazně lepší kamery s podporou umělé inteligenceGoogle začíná pro Street View používat nové, výrazně lepší kamery s podporou umělé inteligence

Obal se podobá nabíjecím pouzdrům společnosti Mophie, avšak s tou výjimkou, že ve vrchní části jsou výřezy pro AirPods, které je umožní dobíjet. V těle je zahrnuta baterie o kapacitě 2 500 mAh, jež dokáže jednou dobít iPhone a až 40x zmíněná sluchátka. Pouzdro lze pochopitelně také dobíjet, a to pomocí USB-C.

PodCase je na Kickstarteru nabízen v různých balíčcích, přičemž ten nejlevnější, který zahrnuje samotný produkt a kabel, je za cenu 79 dolarů (cca 1 800 Kč). V případě splnění kampaně, tedy vybrání alespoň 300 tisíc dolarů, by se PodCase měl dostat do běžného prodeje za 99 dolarů (cca 2 200 Kč).