První seriál Mall Group odstartuje již tuto neděli. Zahraje si v něm i komik Michal Suchánek

Filip HouskaFilip Houska

WWW.MATEJSLADEK.CZ

WWW.MATEJSLADEK.CZ

0Zobrazit komentáře

Nejsou tomu ani čtyři měsíce, co česká e-commerce skupina Mall Group ohlásila vstup na pole internetových televizí s projektem nazvaným MALL.TV, pod vedením bývalé producentské dvojice ze Stream.cz Lukáš Záhoř-Michal Kuchynka. A vzhledem k tomu, jaké zajímavé osobnosti do svého týmu nalákala, veřejnost rychle pochopila, že půjde o seriózní byznys a možná velkou konkurenci zaběhlým českým online televizím. Částečně se o tom bude možné přesvědčit již za pár dní.

V neděli 1. července (13:30) totiž MALL.TV premiérově odvysílá své první dílo, konkrétně seriálovou adaptaci norského sitcomu Match od režiséra Martina Lunda pod názvem Hra o tom, že život je pouhou hrou. Projekce tohoto pilotního dílu se stane součástí letošního ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech.

alza-prodejna

Přečtěte si takéAlza.cz otevírá v Praze druhou bezobslužnou Prodejnu budoucnostiAlza.cz otevírá v Praze druhou bezobslužnou Prodejnu budoucnosti

Chystaný seriál, který režíruje Jan Prušinovský, má mít dohromady 10 dílů a každý z nich bude pojednávat (podobně jako původní seriál) o životních a osobních patáliích hlavního hrdiny Štěpána, kterému vdechne život Václav Marhold. Patrně tím nejlákavějším na celé sérii bude komentátorský pult, který bude kroky Štěpána popisovat – za něj totiž usednou oblíbený komik Michal Suchánek a Petr Marek.

Nový pořad Mall.TV

„Série je konstruovaná notně situačně a ty situace jsou velmi univerzální, od originálu se proto odchyluji minimálně. Samozřejmě hodně si hrajeme s dialogy, ty jsou jiné, tam je asi nejvíc mé práce a práce scenáristů. Necítím se tím nijak limitován, naopak, je to poprvé, co něco takového dělám, a jsem rád, že si to můžu vyzkoušet,“ říká Prušinovský k novému seriálu.

Letos na podzim

Přesný termín, kdy se internetová televize MALL.TV od Mall Group naplno rozběhne, zatím není veřejně známý. Diváci by se však nového projektu mohli dočkat již za pár měsíců, konkrétně na podzim tohoto roku, kdy by mohly odstartovat první díly pořadů šéfkuchaře Romana Vaňka, bloggerky Veroniky Kokešové, architekta Adama Gebriana, novináře Pavla Zuny a řady dalších.

A314_C001_06087M

Originál norského sitcomu Match

Foto: MALL.TV

Diskuze (0)

Novinka

Anonym