Krypto bude na očích i při sledování MMA. Crypto.com se spojuje za 175 milionů dolarů s legendárním UFC

mcgregor-poirier

Reprofoto: UFC/YouTube

Zápasníci Conor McGregor a Dustin Poirier

0Zobrazit komentáře

Kryptoměny zažívají v posledních měsících nesmírně turbulentní období. Na jedné straně Salvador začne akceptovat bitcoin coby oficiální platidlo, na straně druhé Čína zasahuje proti těžařům, což negativně ovlivnilo cenu bitcoinu i dalších digitálních měn. Politickým reakcím a aktuální ceně navzdory ale kryptoměny oslovují stále větší část široké veřejnosti. A platforma Crypto.com toho ráda využívá.

Dosud sponzorovala různé sportovní události včetně nejvyšší italské fotbalové soutěže Serie A, tým F1 Aston Martin Cognizant, hokejový klub Montreal Canadiens z NHL a nedávno se objevila také na hokejovém mistrovství světa. A ve spolupráci se sportovními aktivitami všeho druhu pokračuje – nově se spojuje s UFC, nejprestižnější organizací smíšených bojových umění.

Platforma Crypto.com představuje univerzální řešení pro všechny potenciální investory do kryptoměn – nabízí jim komplexní služby od burzy umožňující nákup a prodej až po vlastní platební kartu a protokol umožňující příjem plateb v kryptoměnách. Za stále rostoucí oblibou společnosti stojí kromě mnoha uživatelských benefitů také usilovná propagace.

Právě navázání spolupráce s UFC je toho zářným příkladem. Zápasy nejslavnější MMA organizace sleduje dle dostupných údajů zhruba 650 milionů fanoušků ze 175 zemí světa a Crypto.com během nich rozhodně bude vidět. Kryptofirma se totiž oficiálně stala prvním globálním sponzorem, jehož jméno budou zápasníci, zápasnice i jejich týmy nosit na oblečení v kleci i mimo ni a navíc bude logo vyobrazeno i uvnitř oktagonu.

ufc-crypto

Foto: Crypto.com

Nástupový dres zápasníků s logem Crypto.com uprostřed

„Je to historický okamžik, protože nejrychleji rostoucí kryptoměnová platforma spojila své síly s nejrychleji rozvíjejícím se sportem. Toto je pouze začátek naší spolupráce a všichni se těšíme na to, co společně vybudujeme,“ říká sebevědomě CEO společnosti Crypto.com Kris Marszalek.

Ačkoliv přesné částky nebyly oficiálně zveřejněny, portál CNBC přispěchal s informací, že smlouva byla podepsána na 10 let a její celková hodnota dosahuje 175 milionů dolarů (zhruba 3,8 miliardy korun). Crypto.com uzavřením spolupráce zároveň obsadí nově vzniklou pozici oficiálního kryptoměnového partnera UFC.

„Tohle je partnerství mezi dvěma společnostmi, které jsou nejlepší v tom, co dělají. Žádná jiná společnost neudělala pro popularizaci bojových sportů více než UFC a teď jsme jednou z největších sportovních organizací na světě. Díky síle naší značky můžeme Crypto.com pomoci oslovit více lidí napříč světem,“ uvedl ke spolupráci prezident UFC Dana White.

První z nadcházejících událostí po podpisu spolupráce bude již tuto sobotu galavečer UFC 264, kde se již potřetí utká Conor McGregor s Dustinem Poirierem. Po dvou předcházejících zápasech je jejich vzájemné skóre vyrovnané a půjde opět o ostře sledovaný zápas, jelikož Conor McGregor patří mezi absolutně největší hvězdy celého sportu. Logicky tak táhne pozornost a Crypto.com bude u toho.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym