Elon Musk představí novinku, která udělá Teslu ještě lepším autem

models_red_profile-medium
0Zobrazit komentáře

Elon Musk je nezastavitelé zvíře, které vede Teslu neustále kupředu a ještě se snaží vymýšlet všemožné plány na ovládnutí světa technologií. Nyní chce vyřešit nejpalčivější problém všech stávajících i potencionálních majitelů tohoto revolučního automobilu. Tím problémem je dojezd, který momentálně dosahuje maxima 300 mil, tedy 482,8 kilometrů.

Tento rok už vlastně s tímto bojem začal, protože Elon nechal vystavět nespočet nových rychlonabíjecích stanic v USA, takže se stává Tesla stále dostupnější. Dále také tím, že nechává vyvíjet a prakticky už i implementoval systém na rychlou fyzickou výměnu baterií, což dokáže prodloužit dojezd na dvojnásobek během několika minut a nestojí více než nádrž benzínu.

1966952_590882057684965_196634055514864903_n

Přečtěte si takéTesla má v Číně slabé prodeje. Elon Musk bude propouštětTesla má v Číně slabé prodeje. Elon Musk bude propouštět

Kromě všech zmíněných vylepšení by měl vyjít softwarový update pro Model S, který na svém Twitteru oznámil nepřímo Elon koncem tohoto týdne. Ovlivnit by prý měl plošně všechny vozy s tímto označením.

Těšme se tedy na čtvrtek 17 hodin našeho času, kdy se na oficiální tiskové konferenci dozvíme o převratném updatu víc.

Foto: Tesla Motors Presskit

Diskuze (0)

Novinka

Anonym