E-commerce Holding investiční skupiny Rockaway vstupuje na Slovensko

Michal PtáčekMichal Ptáček

bambino
0Zobrazit komentáře

Investiční skupina Rockaway, respektive její E-commerce Holding, do kterého před několika měsíci zainvestovala i dvojice českých miliardářů: Daniel Křetínský a Patrik Tkáč, rozšiřuje své aktivity v zahraničí. Na Slovensku totiž spouští eshop Bambino.sk, který je odnoží u nás již nějaký čas fungujícího obchodu Proděti.cz, který nabídkou v podobě dětského oblečení a hraček, cílí především na maminky s malými dětmi. 

“Stejně jako ostatní e-shopy spadající pod E-Commerce Holding, i Proděti.cz využívají společnou logistickou platformu a know-how celé skupiny, což výrazně usnadňuje vstup na nové trhy”, říká Jan Jírovec, CEO E-Commerce Holdingu,

S tímto prohlášením souvisí i další plánované expanze, jelikož obchod by měl podle všeho tento rok zamířit ještě do sousedního Polska.

rockaway-h

Přečtěte si takéPodívejte se do nových kanceláří RockawayPodívejte se do nových kanceláří Rockaway

“Výsledky e-shopu Proděti.cz nás přesvědčily, že jsme schopní, díky kombinaci rychlé doby dodání, skvělému zákaznickému servisu a nabídce nových značek, nadchnout značnou část maminek, kterých je u nás registrováno přes 300 000. Naším dalším krokem je expanze do zahraničí – spuštění plně lokalizovaných e-shopů na dalších trzích v regionu, nyní Bambino.sk a do konce roku také polskou verzi.”, říká František Peterka, šéf Proděti.cz

Co se tržeb týče, česká verze obchodu ProDěti.cz pro rok 2015 očekává zhruba 150 milionů Kč. V případě slovenské verze půjde o další 1 milion eur.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym