Tomáš Čupr investoval do startupu LidskáSíla.cz

0Zobrazit komentáře

Známý internetový podnikatel a zakladatel služeb Slevomat.cz, Damejidlo.cz a Rohlik.cz, Tomáš Čupr si do svého portfolia připsal další zajímavý projekt. Po nedávném vstupu do StartupYardu, nyní investuje do startupu LidskáSíla.cz, který jsme si před pár týdny na CzechCrunchi podrobně představili v jednom z rozhovorů.

DSC_0855

Přečtěte si takéZakladatel startupu LidskaSila.cz: Rádi bychom se v tržbách do konce roku dostali na 3 miliony KčZakladatel startupu LidskaSila.cz: Rádi bychom se v tržbách do konce roku dostali na 3 miliony Kč

Do projektu LidskáSíla.cz, který domácnostem zprostředkovává úklid online a chystá se na rozšíření o další služby, Tomáš Čupr investoval prostřednictvím své společnosti Bizthusiasm, za což získává v první fázi 8%. Zbytek je pak řešen formou konvertibilního dluhu a v principu tak bude záležet na úspěšnosti služby.

Součástí investičního kola je zároveň i jeden zahraniční investor z polského venture capitálového fondu, který si však prozatím přeje zůstat v anonymitě.  V celkovém součtu by pak dle našich informací projekt LidskáSíla.cz měl od obou zmíněných investorů získat finanční prostředky v řádu vyšší jednotek milionů Kč.

“Věřím platformním byznysům a sázím na tezi, že všechno, co si mohou lidé zařídit online, bude v budoucnosti online. Tedy i sjednávání domácích prací a dalších služeb. Za LidskáSíla.cz navíc stojí tým, který má mou důvěru,” popisuje důvody svého rozhodnutí Tomáš Čupr.

Zakladatel LidskáSíla.cz Robet Vojáček k tomu dodává:

“Investice z Polska má pro nás strategické výhody v případě expanze do zahraničí. Tomáše Čupra bereme jako partnera, který nám svými schopnostmi a zkušenostmi pomůže projekt posunout. Nabízí se také spojení s online supermarketem Rohlik.cz, za kterým Tomáš stojí, i když konkrétní podobu zatím nechceme prozrazovat,” říká spoluzakladatel LidskáSíla.cz Robert Vojáček.

LidskaSila_objednavka_jpg

Diskuze (0)

Novinka

Anonym