Český startup Moje MANA nabízející alternativu jídla vypouští nový produkt

supermana
0Zobrazit komentáře

Před 2 měsíci jsme psali o české variantě americké alternativy jídla Soylent s názvem Moje MANA. Po úspěchu první verze produktu se pouští tvůrci do novinky, která dostala jméno SUPER MANA, což je vlastně ten samý produkt, ale už předem umíchaný a připravený k okamžité konzumaci.

SUPER MANA by měla vydržet až 1 rok od zakoupení a jedna lahvička vyjde na 75 Kč. Nejmenší možné množství pro nákup je 10 lahví a již nyní probíhají předobjednávky, které budou rozesílány v průběhu prosince tohoto roku. Lahvička obsahuje 400ml nápoje, který je složen z 50% ze sacharidů, 30% tuků a 20% bílkovin.

Screen Shot 2015-06-16 at 11.41.22

Přečtěte si takéProjekt Moje MANA, který se inspiroval v USA, chce uspět na českém trhuProjekt Moje MANA, který se inspiroval v USA, chce uspět na českém trhu

Nápad podle tvůrců přišel na základě poptávky ze strany zákazníků. Nový produkt byl oznámen již v průběhu července a shodou okolností na něj před několika dny navázal i americký Soylent s podobným produktem, který na trh uvede v průběhu října letošního roku.

drink_homehero.a4633eecd61a

Americký Soylent a nové lahve

Foto: Soylent

Diskuze (0)

Novinka

Anonym