Internetový obchod Mall.cz otevírá pro zákazníky nové prodejní prostory a sklad

Prodejna_sklad
0Zobrazit komentáře

Jednomu z největších internetových obchodů u nás, Mall.cz, nestačily původní prodejní prostory a sklad a tak se přestěhoval do nového prostředí pražského ArtGenu v Holešovicích. K dispozici je na nové adrese sklad s rozlohou přesahující 380m2 a prodejní prostory pro zákazníky, které disponují 200m2.

Designovou část si podle Mallu vzali na starosti architekti Vladislav Toulec a Ivan Šmejc ze studia Toulec architekti. Zajímavou a nestandardní podobu dostal i připojený sklad, který je díky svému prosklení viditelný z ulice. Kromě těchto změn by se mělo v nejbližší době přetransformovat i distribuční centrum.

Screen Shot 2015-07-29 at 19.41.34

Přečtěte si takéČeský internetový obchod CZC se po první polovině roku přehoupl přes 1 miliardu korunČeský internetový obchod CZC se po první polovině roku přehoupl přes 1 miliardu korun

Vít Endler, ředitel Mall.cz okomentoval nové změny slovy:

“Chtěli jsme, aby se naši lidé cítili v práci co nejpříjemněji. Cílem tedy bylo přestěhovat se do kanceláří, které nejenže budou prostornější a modernější než ty předchozí, ale které budou současně přátelské. Nové ústředí tak týmu nabízí řadu vychytávek – výhled na Prahu, posezení na velkorysých terasách, odpočinkové zóny s kuchyňkami či vtipně designované prostory na telefonování.”

Prodejna2
Kancelare_venek
Prodejna_interier
Kancelare3
Kancelare1
Kancelare2
Kancelare4

Foto: Press

Diskuze (0)

Novinka

Anonym