Pražská finanční skupina Roklen přichází s revolučním nástrojem pro směnu devíz

roklenfx
0Zobrazit komentáře

Finanční skupina Roklen, která pod sebou drží magazín Roklen24.cz a fintech platformu RoklenFin, se pouští do nového segmentu a spouští podle vlastních slov revoluční nástroj pro devízovou směnu a zahraniční platby s názvem RoklenFx. Její hlavní výhodou by měl být bezpoplatkový systém, který funguje pouze s fixní 0,08% marží z každé směny.

Na platformě je momentálně k dispozici na 30 světových měn s možností posílat platby do více než 200 zemí. Ty jsou v rámci příchozích plateb zcela zdarma, stejně jako vedení klientského účtu, s jednou bezplatnou odchozí platbou. Jedinou limitací může být limit v podobě 1000 eur, tedy asi 27 tisíc korun, který funguje jako minimum pro směnnou operaci.

martinek

Přečtěte si takéDesign v české digitální agentuře Bubble ovládlo nové vedení. Posila přichází z NydrleDesign v české digitální agentuře Bubble ovládlo nové vedení. Posila přichází z Nydrle

Další výhodou je možnost sledování všech finančních dat v reálném čase. Takže přímo v aplikaci zákazníci mohou vidět na jaký kurz se dostanou na platformě RoklenFx s výší marže, stejně jako středobodový kurz na bankovním trhu. Cílit tak chce Roklen především na podnikatele, startupy a větší společnosti.

Screen Shot 2016-01-22 at 09.53.21

Aktuální ceník v porovnání s konkurencí

Rubriku Startupy podporujíjt-retina

Diskuze (0)

Novinka

Anonym