České vývojářské studio Amanita Design vydává třetí díl své nejpopulárnější hry Samorost

samorost4
0Zobrazit komentáře

Už je to neuvěřitelných 11 let, co vyšel poslední díl jedné z nejprodávanějších nezávislých her, která vyšla z dílny českého vývojářského studia Amanita Design. Onou hrou je Samorost, který včera vyšel v jeho třetím pokračování, které naváže na příběh trpaslíka procházejícího příběhem na devíti do detailu zpracovaných planetách snažícím se vyřešit záhadu.

Hra je k dispozici pro PC nebo Mac za příjemných 20 dolarů, asi 484 Kč. Amanita Design jsou navíc tvůrcem globálně oblíbené hry Machinarium, která mimo desktopové platformy byla hitem i na mobilu a i přes svoji cenu 4,99 dolarů za jednorázové zakoupení, bodovala na předních příčkách mezinárodního App Store i Google Play – dokonce před takovými hity jako například Angry Birds od Rovio.

airconsole-1

Přečtěte si takéNová přelomová aplikace udělá z vašeho prohlížeče herní konzoli a z mobilu ovladačNová přelomová aplikace udělá z vašeho prohlížeče herní konzoli a z mobilu ovladač

Jejich hry jsou oblíbené svojí jednoduchostí ovládání, ale především neuvěřitelně detailně vykresleným a pestrobarevným prostředím, které doprovází přímo ve studiu připravená hudba od Tomáše Dvořáka. Na populární platformě Steam se během včerejšího vydání dokázal Samorost 3 navíc opět dostat na první příčku nejprodávanějších titulů.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym