Takto vypadá vůbec první elektrický skútr od legendární Vespy

Filip HouskaFilip Houska

vespa
0Zobrazit komentáře

Na trend elektrických vozidel se začíná adaptovat čím dál více automobilových společností. Nově se však v této oblasti začíná prosazovat i kultovní italská značka, která ve své podstatě proslavila skútry. Jedná se o Vespu, respektive Piaggio. Ta ukazuje vůbec první náhled na svůj elektrický skútr těžící z tradičních designových linek, které Vespu vystřelily ke hvězdám popularity.

Novinka se jmenuje Vespa Elettrica a na trh by měla přijít v polovině příštího roku. Kromě těchto údajů a názorné ilustrace, kde je koncept navržen v lesklém ocelovém provedení s decentními modrými prvky, se v tiskové zprávě od Piaggia nic zásadního neobjevilo. Elektrická Vespa není po designové stránce nijak výrazně odlišná od stávajících modelů, ovšem to hlavní (a zřejmé) je, že benzín vám v tomto případě nepomůže.

v1_nanitsmaskot_te_cz

Přečtěte si takéČeši vytvořili interaktivní platformu, kde si každý může publikovat svůj komiksový příběhČeši vytvořili interaktivní platformu, kde si každý může publikovat svůj komiksový příběh

Více podrobností bude patrně sděleno na každoročním milánském veletrhu Esposizione Internazionale Ciclo e Motociclo (EICMA), který startuje během dnešního dne a kde má být mimo jiné představen i redesign modelu (VESPA 946) RED.

vespa_1

Foto: Piaggio

Diskuze (0)

Novinka

Anonym